Over SET

Wij doen er alles aan om onze klanten zo min mogelijk te laten merken van ICT werkzaamheden die als vanzelfsprekend worden beschouwd. Hierin stellen wij onszelf continu tot doel om ervoor te zorgen dat onze klanten het werk dat men gisteren deed, ook vandaag en morgen op minimaal hetzelfde niveau kan uitvoeren. Wij vinden dat onze klanten dit minimaal van ons mogen verwachten zonder dat men hier extra kosten voor moet maken.

De kracht van SetServices? Innovatie zit in ons DNA. Wij zitten nooit stil en spelen moeiteloos in op relevante ontwikkelingen. En, nog belangrijker, we zorgen ervoor dat onze klanten daarvan profiteren.

Daarom stellen wij onszelf elke steeds de vraag hoe wij u kunnen helpen uw doelstellingen te bereiken. Wat heeft u nodig hebt om te anticiperen op vragen uit de markt of om nieuwe ontwikkelingen het hoofd te bieden? En hoe blijft u de concurrentie voor?. Voortdurende vernieuwing is onze drijfveer op weg naar verbetering. Van uw processen, van uw dagelijkse doen en laten.

Maatschappelijk verantwoord

SetServices staat midden in de maatschappij. Daarom vinden wij het belangrijk om diverse organisaties, sportverenigingen en evenementen te ondersteunen. Zowel lokale als (inter)nationale initiatieven.

Wij bieden u het complete aanbod van ict diensten. Met eigen specialisten, servers en hoogwaardige support. Zo ontzorgen wij uw complete ict beheer.

Set WorksWat uw organisatie morgen nodig heeft aan IT infrastructuur, hebben wij vandaag al in huis. Door onze IT outsourcing services te laten meegroeien met de laatste technologische ontwikkelingen, houden we de IT organisatie van uw werkplekken, netwerken en servers 24/7 actueel.
Set CloudGebruikmaken van cloud oplossingen is één, de zekerheid van volledige controle over uw data is twee. Onze cloud services bieden niet alleen oplossingen die naadloos aansluiten op uw wensen en eisen, ze zijn ook volledig beheersbaar en optimaal beveiligd.
Set SecureU wilt niet alleen ondersteuning op het moment dat u een vraag heeft, u wilt ook dat uw IT support partner met u meedenkt om problemen voor te zijn. Onze IT support medewerkers verdiepen zich in uw organisatie, analyseren processen en komen pro-actief met oplossingen.
Set ConnectIP telefonie stelt u in staat om kostenefficiënt en veilig te communiceren. Video conferencing brengt mensen wereldwijd bij elkaar zonder kostbare reistijd. Veilige, snelle en flexibele wireless oplossingen zijn een must have voor iedere organisatie.

Het Team

Ons team bestaat uit ervaren, hoog opgeleide mensen die staan voor onze zaak én die van onze klanten. Betrouwbaar, servicegericht en enthousiast bij elk project dat zij aanpakken. Met recht een team om trots op te zijn.

Ontmoet onze HR manager Marjolein

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je graag voor Set komt werken. Onze HR manager Marjolein kan je dan verder helpen!

Stuur een mail met jouw vraag of CV naar m.haringa@setservices.nl, dan treedt zij zo spoedig mogelijk met je in contact.

Langdurige zakenrelaties

In een veranderende tijd is technologie verweven in het DNA van het dagelijks leven; we kunnen niet zonder.

De wereld is altijd in beweging. Alles verandert. Van u wordt verwacht dat u daarin meegaat. Want business as usual bestaat niet meer. In die veranderende tijd is technologie verweven in het DNA van het dagelijks leven; we kunnen niet zonder.

Stel je vraag!