Set Cloud

Met Set Cloud levert het werken in de cloud daadwerkelijk een bijdrage aan jouw organisatie.

Wij zorgen dat je altijd en overal de beschikking hebt over je omgeving. Met Set Cloud verzorgen wij de noodzakelijke, sterke en stabiele infrastructuur en leveren we de clouddienst die je nodig hebt. Dat kan een public clouddienst zijn zoals Microsoft Azure, een private clouddienst via een maatwerkplatform of een combinatie van beide. Wij stellen ons daarin tot doel om je te voorzien van de beste oplossing.

Private Cloud

De Private Cloud oplossing van SetServices biedt je een schaalbare Infrastructure as a Service (IaaS). Zo beschik je altijd over de juiste capaciteit en is investeren in hardware overbodig. Voor een vast bedrag per maand maak je gebruik van de benodigde IT-infrastructuur die je door SetServices vanuit twee tier-3 datacenters in Amsterdam aangeboden wordt. Het enige wat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Veilig, makkelijk en kostenbesparend!

Public Cloud

Wij werken met de clouddienst van Microsoft, Azure. Net als de Private Cloud omgeving is Azure schaalbaar en biedt het uitstekende mogelijkheden tot het implementeren en beheren van toepassingen.

Hybrid Cloud

Past je workload beter in Azure dan in onze private cloud? Of zie je voordelen in beide oplossingen? Dan is het mogelijk beide omgevingen te verbinden voor een optimale werking. Zo gebruik je het beste uit beide oplossingen.

Meer weten over Set Cloud?

Neemt u dan direct contact met ons op, dan zetten wij duidelijk uiteen wat we voor je kunnen betekenen en hoe we dat doen!

Hier kun je onder meer lezen over Infrastructure as a Service (IaaS) en Azure. Voor back-ups en bescherming van belangrijke bedrijfsdata verwijzen wij je graag door naar onze pagina’s over disaster recovery en VEEAM Cloud Connect.

Stel je vraag!