Backup as a service

Een dagelijkse back-up van je volledige IT-omgeving op meerdere locaties.

Periodiek een back-up maken van je volledige IT-omgeving is pure noodzaak. Het is de enige manier om je ervan te verzekeren dat er geen data verloren gaat in geval van een calamiteit en dat jouw organisatie weer snel up-and-running is.

Altijd zekerheid bij SetServices
Driedubbele zekerheid met de backup servers van SetServices.

Wat is BaaS?

Onze back-upoplossingen zijn BaaS-oplossingen: Back-up as a Service. Een betrouwbare en minder kwetsbare manier om back-ups te maken dan wanneer je dat op je eigen bedrijfslocatie zou doen. Wij bewaren jouw data op meerdere plaatsen en controleren deze dagelijks. En als het nodig is, zetten we de back-up in no time terug door onze Disaster Recovery services.

Naar wens kan jouw data continu of eens per dag worden veiliggesteld en ook de retentietijd wordt in overleg met jou bepaald. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om maandelijkse en jaarlijkse back-ups op te slaan, ten behoeve van de belastingdienst bijvoorbeeld. Voor de BaaS-dienst hanteren we een maandelijkse fixed fee.

Meer weten over BaaS?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een verbeterde internet infrastructuur voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Andere manieren van Set Services waarop je je IT-infrastructuur kunt verbeteren zijn Infrastructure as a Service (IaaS) en Azure.

Als aanvulling op BaaS bieden wij ook VEEAM backups aan.

Stel je vraag!