Set Connect

Met Set Connect bieden wij optimale bereikbaarheid.
Of het nu gaat om communicatie tussen medewerkers, met klanten of leveranciers; het is de gewoonste zaak van de wereld. Daarom moet het geïntegreerd, schaalbaar, effectief, efficiënt en beheersbaar zijn, ook als het om kosten gaat.

Optimale bereikbaarheidWij zorgen voor de infrastructuur, verbindingen en hardware die je in staat stellen om de bereikbaarheid van jou en je collega’s te optimaliseren. Of het nu gaat om VoIP oplossingen, state of the art telefonie oplossingen voor specifieke situaties als de zorg of integratie met Teams, wij nemen je de zorg uit handen. Doordat wij een breed portfolio aan diensten bieden, kunnen wij de oplossing bieden die het beste bij je past; out-of-the-box of maatwerk.

Video conferencing

Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes of high-end boardrooms; Wij ontzorgen onze klanten met het volledig ontwerpen en plaatsen van de audio-visuele inrichting in de betreffende ruimte. Wij begeleiden onze klanten van start tot finish; van het maken van keuzes in type apparatuur, tot en met de gebruikerstraining.

Wi-Fi
In een wereld vol smartphones en tablets is een wifi-netwerk onmisbaar. De opkomst van BYOD (Bring Your Own Device) heeft daarbij de behoefte aan goed beveiligde en betrouwbare wifi-infrastructuren exponentieel doen toenemen. De grootste zorg van veel organisaties is dan ook de beveiliging van het eigen bedrijfsnetwerk in combinatie met het wifi-netwerk. Wij nemen deze zorg bij je weg en zorgen ervoor dat je niet alleen een betrouwbaar, maar ook veilig netwerk hebt, waarin je naar hartenlust (draadloos) kunt communiceren!

Meer weten over Set Connect?

Dan verwijzen wij je graag naar de Set Connect dienstomschrijving. In deze omschrijving zetten wij duidelijk uiteen welke diensten wij voor je verrichten, hoe we dat doen, met welke producten en wat dit voor jou betekent. Neem ook gerust contact met ons op.

Stel je vraag!