Video conferencing

Grenzen vervagen en afstand speelt geen rol meer. Met de audio- en videoconference-oplossingen van Set Services.

Verbetering van de productiviteit en substantiële tijds- en kostenbesparing met betaalbare videoconferencing-oplossingen. Grenzen vervagen en afstand speelt geen rol meer met de audio- en videoconferencing-oplossingen van Set Services.

Online vergaderingen: afstand speelt geen rol meer

Het zijn niet alleen grote internationale organisaties die gebruikmaken van videoconferencing-systemen. Een inhaalslag in kwaliteit en betaalbaarheid, maar vooral de enorme beperking in het gebruik van bandbreedte hebben videoconferencing-systemen ook een plek gegeven in de dagelijkse operatie van kleinere bedrijven.

De belangrijkste reden om videoconferencing toe te passen, is het elimineren van kostbare reistijd. De gewonnen reistijd wordt omgezet naar werktijd en betaalt zich uit in hogere productiviteit.

In de praktijk blijkt dat 80 procent van alle vergaderingen – met minstens dezelfde effectiviteit – als videoconference gehouden kunnen worden. Waar toegang tot internet bestaat, kan videoconferencing plaatsvinden. Wij adviseren de juiste oplossing voor jouw organisatie: videoconferencing in een volledig eigen omgeving of via Video Conferencing as a Service (VCaaS).

Een sterk Wi-Fi netwerk nodig zodat je overal online kunt vergaderen zonder zorgen? Bekijk dan ook onze pagina over wireless solutions.

Wij adviseren je over online vergaderen Wij werken met oplossingen van innovatieve koplopers in audio- en videoconferencing. Van het inrichten van een vergaderkamer tot het integreren van complete enterprise-oplossingen: wij zorgen voor de juiste oplossing!

Meer weten over online vergaderingen?

Benieuwd naar de mogelijkheden van video-conferencing voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Op zoek naar de mogelijkheden van bellen via internet? Bekijk dan ook eens onze pagina’s over VoIP en bellen met Teams.

Stel je vraag!