Set Security

We willen altijd en overal kunnen werken, maar dit brengt de nodige veiligheidsrisico’s met zich mee. Met Set Security bieden wij je de handvatten die nodig zijn om bedreigingen te voorkomen.

Veiligheidsrisico’s

Er vindt veel plaats buiten je eigen netwerk; zo zijn er veel meer devices die via andere netwerken het internet benaderen en bewegen apps en infrastructuren steeds meer naar de cloud. Het is derhalve niet nodig om verbonden te zijn met het bedrijfsnetwerk om het werk gedaan te krijgen en dit brengt de nodige risico’s met zich mee.

Er zijn veel uitdagingen met betrekking tot het up-to-date houden van je security.

Set Security: bescherming tegen risico’s
Om ervoor te zorgen dat je mee kunt met de trends in de markt, maar zonder dat dit ten koste gaat van je bedrijfsveiligheid, hebben wij Set Security. Met Set Security verzorgen wij voor je een pakket van oplossingen wat er voor zorgt dat wij mogelijke bedreigingen detecteren en daarop reageren, maar voornamelijk bedreigingen voorkomen door slimme toepassingen als Multi Factor Authenticatie en netwerksecurity oplossingen.

Zowel bedreigingen van buitenaf, mensen met slechte bedoelingen, als van binnenuit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Malware en ransomeware
  • Geen compleet overzicht in alle internetactiviteit
  • Beveiliging cloud applicaties als Office 365
  • Uitdagingen bij managen security

Meer weten over Set Security?

Dan verwijzen wij je graag naar de Set Security dienstomschrijving. In deze omschrijving zetten wij duidelijk uiteen welke diensten wij voor je verrichten, hoe we dat doen, met welke producten en wat dit voor je betekent.

Stel je vraag!