Set Works

Een gebruiksvriendelijke werkplek, die snel, veilig en altijd beschikbaar is? Dat bereik je met Set Works. Of je nu op kantoor bent, bij een klant of thuis; met Set Works beschik je over je volledige moderne werkplek.

Bij de moderne werkplek hoort natuurlijk ook eenvoudig nog beter kunnen samenwerken met je collega’s. Dat kan! Met Microsoft Teams en ook nog eens op verschillende devices heb je je collega’s binnen handbereik. Eenvoudig chatten, bellen of vergaderen met je collega’s zorgt voor een nog efficiëntere invulling van je dag. Natuurlijk heb je altijd en overal toegang tot de nieuwste Office applicaties.

En mocht het nodig zijn? Dan staan “Erik” en onze servicedesk tot je beschikking om je verder te helpen. Zo kun je je bezighouden met waar je goed in bent en ga je niet harder maar slimmer werken!

Efficiënt beheer

Middels Autopilot kunnen wij snel en eenvoudig (mobiele) apparaten toevoegen aan Intune, het cloudplatform waarop wij je apparaten beheren. Door het werken met profielen kunnen wij snel nieuwe systemen voor je gereed hebben, bijvoorbeeld bij nieuwe werknemers, maar kunnen we ook bij diefstal efficiënt optreden.

Voor jou als werkgeverMet Set Works bieden wij je een kant-en-klare oplossing die ervoor zorgt dat je werknemers nog efficiënter gaan werken. Doordat wij de werkplek aanbieden vanuit de cloud kunnen wij snel nieuwe systemen uitrollen en uitstekend beheren. Daarbij staat de veiligheid uiteraard voorop. Daarnaast, mocht het nu even iets minder gaan, dan is deze oplossing schaalbaar. Je kunt maandelijks eenvoudig het aantal gebruikers op- en afschalen, dus geen onnodige kosten!

Meer weten?

Dan verwijzen wij je graag naar de Set Works dienstomschrijving. In deze omschrijving zetten wij duidelijk uiteen welke diensten wij voor je verrichten, hoe we dat doen, met welke producten en wat dit voor jou betekent. Zo kunnen we jouw moderne werkplek compleet maken met bijvoorbeeld mobile device management en onze Microsoft 365-diensten. Neem ook gerust contact met ons op voor meer informatie.

Stel je vraag!