Microsoft 365

Je kunt gebruikmaken van de cloud-based collaboration-oplossingen van Microsoft met het licentiemodel dat bij jou past. Dit kan variëren van alleen een mailbox tot de volledige Office 365 Suite.

Met cloud-based Office 365 beschik je altijd, overal en op alle devices over de nieuwste versies van elke Office-toepassing. Jij bepaalt welke toepassingen relevant voor je zijn en met welk licentiemodel je wilt werken. Elke licentie geeft de gebruiker het recht om een applicatie op vijf devices te installeren. Voor het gebruik van Office 365 hanteren we de door Microsoft vastgestelde licentiekosten.

Professionele e-mail

Outlook 365 is de manier om veilig e-mails te verwerken.

Vergaderen in Cloud Office 365

Efficiënter en productiever werken: de online vergadertools in Office 365 maken het makkelijk om online te vergaderen.

Bestanden opslaan en delen in de cloud

Je slaat documenten en andere bestanden eenvoudig op in de cloud en deelt ze snel met collega’s of klanten.

Technische ondersteuning

Onze engineers bieden je organisatie professionele technische ondersteuning. Zij staan tevens in contact met Microsoft, de partij die verantwoordelijk is voor het Office 365-platform. Office 365 is snel en eenvoudig uit te rollen in je organisatie. Verder nemen wij al het beheer uit handen, zodat jij op IT-gebied nergens omkijken naar hebt.

De voordelen van Windows Office 365

  • Werken waar en wanneer je wilt

Als je gebruik maakt van OneDrive of SharePoint kun je altijd en overal in je bestanden werken, zowel lokaal als via de Office 365-webportal.

  • Makkelijker samenwerken

Samenwerken in bestanden, agenda’s delen en online vergaderen: het is allemaal inbegrepen bij het Office 365-abonnement.

  • Lagere investeringen

Je betaalt een vast maandbedrag voor het gebruik van Office 365. Je hoeft dus geen eenmalige investeringen in Office-licenties te doen.

  • Altijd up-to-date

Je maakt gebruik van de nieuwste softwareversies en hoeft dus nooit meer zelf updates of patches uit te voeren.

  • Minder hardware

Je onderhoudt geen aparte, eigen servers meer voor e-mail, websites en document-opslag. Hier hoef je dus ook niet meer in te investeren.

  • Eenvoudig licentiebeheer

Eenvoudig licentiebeheer doordat elke gebruiker tot op maximaal vijf verschillende apparaten kan werken met één licentie.

  • Office 365 groeit met je mee

Office 365 is een flexibel product waarbij licenties gemakkelijk worden op- en afgeschaald.

  • Alleen de licenties die je nodig hebt

Samen met jou bepalen we de passende licentievorm om iedere gebruiker optimaal te bedienen.

Meer weten over Microsoft Office 365

Benieuwd naar de mogelijkheden van een verbeterde internet infrastructuur voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Bekijk ook onze pagina’s over moderne werkplekken en mobile device management die onder het aanbod van Set Works vallen.

Stel je vraag!