Moderne werkplek

Met onze 365 dienstverlening richten we elke werkplek in op basis van de volledige Microsoft cloud portfolio. Daarmee kunnen we jou en je werknemers optimaal faciliteren bij de omschakeling naar de werkplek van de toekomst.

Microsoft Cloud als basis van je moderne werkplek
De Set Modern Workplace draait op stabiliteit, schaalbaarheid en effectiviteit, waarbij de kwalitatieve standaarden van Microsoft Cloud als basis dienen. Vanuit de keuze voor een geschikte Microsoft licentie, die aansluit op de behoeften vanuit de organisatie, denken we met onze 365 dienstverlening met je mee hoe je de toegankelijkheid, veiligheid, opslag van documenten en de mogelijkheden om binnen je organisatie samen te werken integreert in je toekomstige werkplek.

Benodigde licentie

De standaard is Microsoft 365 Business Premium, indien gewenst zijn uitzonderingen altijd mogelijk. Toegankelijkheid bepalen voor werkgroepen binnen de organisatie en inrichten van autorisatie met Azure Active Directory. Onze engineers bieden jouw organisatie professionele technische ondersteuning. Ze zijn op de hoogte van meest recente ontwikkelingen van de complete Microsoft cloud portfolio. In de toekomst komt hier mogelijk een chatbot/self-service portal bij.

Periodieke training door adoptieconsultant

Op de hoogte blijven van de mogelijkheden binnen je werkplek met periodieke updates en trainingen van onze consultants.

Beheer en updates door cloud engineers

Updates worden automatisch uitgevoerd, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over je IT-omgeving. Door de schaalbaarheid van onze 365 dienstverlening is het uitbreiden van het aantal modern workplaces eenvoudig.

De voordelen van onze 365 dienstverlening voor de virtuele werkplek

  • Flexibiliteit

Nieuwe werkplekken in de cloud worden moeiteloos aangesloten.

  • Opslag van gegevens

In de modern workplace worden data in de cloud opgeslagen. Met de toepassing van Microsoft tools als OneDrive en Sharepoint hoef je niet meer te investeren in fysieke servers om gegevens te bewaren.

  • Effectieve samenwerking

Met de integratie van de Microsoft samenwerkingstool Teams kun je eenvoudig en snel met je collega’s online vergaderen, gegevens uitwisselen en agenda’s delen.

Download onze whitepaper over moderne werkplekken

Wil je meer weten over de Modern workplace of de 365 dienstverlening? Download dan vrijblijvend de Whitepapier Modern Workplace. Als je het contactformulier invult dan sturen we deze naar je toe.

Bekijk ook eens onze pagina over Mobile Device Management en bekijk hoe jij controle kunt houden over het gebruik van alle mobiele devices binnen je organisatie.

Vraag hier je whitepaper aan of stel een vraag