Upgrade naar Microsoft Windows 11

Het is aanbevolen om uw systemen op tijd naar Windows 11 te upgraden. Op termijn stopt de ondersteuning voor Windows 10 waardoor er security issues kunnen ontstaan in uw omgeving. Windows 11 is de nieuwste besturingssysteem van Microsoft en brengt nieuwe, innovatieve en belangrijke functionaliteiten met zich mee.

Belangrijke onderdelen binnen deze upgrade zijn:

  • Sterk verbeterde beveiliging
  • Veel betere integratie met het Microsoft 365 pakket
  • Nieuw en meest recente gebruikersinterface

Waarom overstappen?

Vanuit Set Services gaan wij onze klanten adviseren om z.s.m. over te gaan naar Windows 11. Het is vanwege veiligheidsaspect van belang om op de meest up-to-date omgeving te zitten. Zo kunnen we garanderen dat wij u zo goed mogelijjk kunnen ondersteunen.

Beveiliging

Sterk verbeterde beveiliging met Windows 11

Met Windows 11 brengt u de beveiligingsstandaarden fors omhoog. Binnen het besturingssysteem zijn er verschillende functionaliteiten die, op de achtergrond de veiligheid van gegevens waarborgen. Dit maakt het voor onbevoegden lastiger om toegang te krijgen tot uw omgeving.

Productiviteit

Efficiënter en sneller werken

Met verschillende aanpassingen in Windows 11 wordt het mogelijk om nog productiever te werken. Microsoft 365 integreert namelijk diep in Windows 11, waardoor gegevens snel en gemakkelijk toegankelijk zijn.

Hybride werken

betere samenwerking waar dan ook

We zijn steeds meer vanaf verschillende locaties gaan werken. Windows 11 maakt het mogelijk om efficiënt vanaf elke locatie toegang te hebben tot gegevens. Het Microsoft 365 pakket waaronder Teams zit volledig geïntegreerd in Windows 11.

Wilt u van Windows 10 naar Windows 11 migreren?

Binnenkort starten wij bij Set Services het inlichten van onze klanten over deze migratie. De upgrade die Set Services uitvoert zorgt ervoor dat u een ‘gecontroleerde’ en ‘beheerde’ upgrade krijgt naar Windows 11. Dit proces begint met het op afstand controleren of alle apparaten geschikt zijn voor Windows 11. Daarna wordt de gecontroleerde upgrade op een afgestemd moment doorgevoerd.

Set Services heeft in het afgelopen half jaar verschillende Windows 11 configuraties uitgebreid getest, waardoor wij een bewezen, en voor uw organisatie gecontroleerde, upgrade kunnen uitvoeren.

Wij voeren deze werkzaamheden onder strakke coördinatie uit voor al onze klanten. Door zo efficiënt mogelijk te werk te gaan proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden voor u. Op een later moment volgt er meer informatie hierover. Op het moment dat u al vragen heeft kunt u direct contact met ons opnemen.